Tuincentrum – dier, huis en tuin.
Stationsstraat 61, 8587 Spiere-Helkijn

Welkom bij Garden Center Danneels

Garden Center Danneels is jouw partner voor huis, tuin en dier. We zijn een familiebedrijf met meer dan 25 jaar ervaring. In ons tuincentrum bieden we onze klanten een ruim en kwalitatief aanbod aan binnen- en buitenplanten, snijbloemen, decoratie-ideeën, huisdieren en dierenvoeding.

Ben je een creatieve duizendpoot en wil je graag zelf je eigen boeket of bloemstuk samenstellen? Wij geven je graag de juiste informatie over de materialen en technieken voor bloemschikken. Droom je ervan om je eigen moestuin aan te leggen ? Wij helpen je met raad en daad bij de opstart van je project. Op zoek naar gezonde voeding voor je allerliefste huisdier? Eén adres: Garden Center Danneels! Je vindt bij ons ook huisdieren zoals konijnen, kippen, vogels en vissen.

Danneels Huis

1988
Opstart
Garden Center Danneels werd opgericht door Gino Danneels en Viviane Vandendriessche als handelsbloemisterij. Het begon in 1988 met een kweekserre van 2000 m² voor de verkoop aan groothandelaars en een verkoopruimte van 200 m² voor particuliere verkoop.
2012
Nieuw tuincentrum
In 2011 kreeg zoon Diederik interesse in de zaak en ging de richting Groenmanagement studeren aan de Vives in Roeselare. Dit was de aanzet om de zaak om te bouwen naar een hedendaags tuincentrum. De verbouwing vond plaats vanaf november 2011 tot eind februari 2012. Begin maart 2012 ging ons tuincentrum terug open.
2014
Nieuwe uitbereiding
Twee nieuwe afdelen : levende dieren en binnenhuisdecoratie.

Onze adviseurs

img_9297

img_9275-2

Gino Danneels

ZAAKVOERDER

Uw adviseur 'Tuinaanleg'

img_9264

Viviane Vandendriessche

ZAAKVOERDER

Uw adviseur 'Decoratie' - 'Bloemen en planten' en 'Boeketten'

img_9262

Diederik Danneels

ADVISEUR / MEDEWERKER

Uw adviseur  'Buiten' - 'Dieren' en 'Bloemstukken'

 

Contacteer ons voor gratis advies :

Heb je het hoekje in de tuin waar je niet tevreden over bent. Een boom die eigenlijk te groot is geworden, of een plant die gesnoeid moet worden, maar je weet niet hoe. Of heb je wel een leuk idee, maar je weet niet hoe je dit idee in je tuin kan verwerken?

Wij helpen je graag verder !

+ Kwaliteitsmerken
{2ac4335c08f09677f98c9c0f9aed56e83bbae33ee10d1cedaa6ae3dd58c5a44f} Tevreden klanten
m2 Winkelplezier
+ Medewerkers

Kwaliteitsmerken

Garden Center Danneels kiest uitsluitend voor duurzame kwaliteitsmerken. We selecteren onze producenten volgens de waarden die we zelf hoog in het vaandel dragen; kwaliteit, betrokkenheid en integriteit.